Akşehir Belediyesinden Gaziler Ve Şehit Ailelerine Çanakkale Gezisi

Konyanın Akşehir İlçe Belediyesi ‘Nasreddin Hocanın Torunları Ecdadıyla Buluşuyor projesi kapsamında gaziler ve şehit aileleri için Çanakkale gezisi düzenledi.

Akşehir Belediyesinden Gaziler Ve Şehit Ailelerine Çanakkale Gezisi
  • 16 Eylül 2018, Pazar 12:50
Konyanın Akşehir İlçe Belediyesi ‘Nasreddin Hocanın Torunları Ecdadıyla Buluşuyor projesi kapsamında gaziler ve şehit aileleri için Çanakkale gezisi düzenledi.
Geziye katılacak gaziler ve şehit yakınları için Nasreddin Hoca Meydanında uğurlama töreni düzenlendi. Törende konuşan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Çanakkale gezilerini önemsediklerine vurgu yaparak, “Bu Çanakkale gezilerimizi önemsiyoruz. ‘Nasreddin Hocanın Torunları Ecdadıyla Buluşuyor projemiz kapsamında tüm 11. sınıf öğrencilerimizi ve başarılı öğrencilerimizi Çanakkaleye gönderiyoruz. Daha önceki yıllarda da şehit ailelerimizi ve gazilerimizi Çanakkaleye göndermiştik. Bu vatanı bize emanet eden, tarihimize destan yazan, tarihimize bu zaferi kazıyan o şehitlerimizin ve gazilerimizin mücadele ettiği kutsal yerleri inşallah göreceksiniz. Bu vatan kolay kazanılmamış, bu vatanın kıymetini hep beraber bilelim. İnşallah kıyamete kadar milletimizi yaşatalım. Sizlere kazasız belasız gidip gelmeyi temenni ederek hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.
Akşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı İsmail İnce de yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Salih Akkayaya kendileri için böyle bir gezi düzenlediği ve verdiği destekler için teşekkür etti. Konuşmaların ardından gaziler ve şehit aileleri Çanakkaleye uğurlandı. Uğurlama törenine, Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı İsmail İnce, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel ile vatandaşlar katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık