Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesine Bir Ödül Daha

Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.

Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesine Bir Ödül Daha
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 16:40
Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.
Bu yıl 5.si düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödüllerinde Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile Karbon ve Enerji Yönetimi - Yerel Yönetim kategorisinde ödüle layık görüldü. Aşağı Söğütönü Mahallesinde bulunan Yaşam Köyünde uygulanan ve tamamlanmasında sona yaklaşılan proje ile Tepebaşı Belediyesi, 14 kategoride ödüllerin verildiği gecede Karbon ve Enerji Yönetimi - Yerel Yönetim kategorisinde ödül almayı başardı. Düzenlenen törende, 31 jüri üyesinin değerlendirmeleri neticesinde 14 kategoride ödül verildi.

“Erken çalışmaya başlamak, hayati önem taşıyor”
Tepebaşı Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Melih Savaş, ödülü jüri üyesi Prof. Dr. Nilgün Karatepe Yavuzun elinden alırken burada bir konuşma yaptı. Savaş, “Bu geceyi hazırlayan Sürdürülebilirlik Akademisine ve jüri üyelerine çok teşekkür ediyorum. Karbon ve enerji yönetimi 21. yüzyılın en önemli alanlarından biri. Bu alanda erken çalışmaya başlamak, biz yerel yönetimler için hayati bir önem kazanmış durumda” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık