Akdenizde İbadethane Bakımları Devam Ediyor

Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan 105 cami, mescit, Kuran kursları, türbe ve taziye evlerine yönelik bakım ve onarım, boyama, tadilat ve çevre düzenleme hizmetini sürdürüyor.

Akdenizde İbadethane Bakımları Devam Ediyor
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 15:01
Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan 105 cami, mescit, Kuran kursları, türbe ve taziye evlerine yönelik bakım ve onarım, boyama, tadilat ve çevre düzenleme hizmetini sürdürüyor.
Akdeniz Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurulan mobil temizlik ekibi, son teknolojiye sahip bir araç ve teçhizatlar yardımıyla camilerin halılarını hem süpürüyor hem de sıcak suyla yıkıyor. Ekipler, mihrap, vaaz kürsüsü, minber, camlar, ve ayakkabılıkları temizleyip sterilize ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri de ibadethanelerin kapsamlı temizliğini, şadırvan ve bahçelerinin bakımını gerçekleştirirken, fen işlerine bağlı ekiplerce de boya ve tadilat hizmeti sunuluyor. Bu mekanların bahçesini ilaçlayan ekipler, peyzaj çalışmasıyla da ibadethaneleri yeni bir görünüme kavuşturuyor. Son olarak Huzurkent Gazi Mahallesi Evrenli Camisinin dış cephe boyasını yenileme çalışması ile Huzurkent Adnan Menderes Mahallesi Taziye Evinin bakım ve onarımını yapan ekipler, Hebilli ve Köselerli camilerinin boya ve tadilat çalışmalarını da tamamladı. Çay Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine de Cihadiye Camisi bünyesinde bulunan taziye evinin içi yenilendi.

Hizmetler periyodik biçimde sürecek
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Göreve geldiğimiz ilk günden beri insan odaklı hizmet anlayışımız gereği ibadethanelerimize de özel önem veriyoruz. Çünkü vatandaşlarımızın, temiz, nezih ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmesi büyük önem arz ediyor. Yakın-uzak ayırımı yapmadan, tüm camilerimizin temizlik ve çevre düzenlemesi yapıldı. Geçen yıl 23, bu sene de 15 olmak üzere, toplam 38 camimizin kapsamlı tadilat, boya, bakım ve onarım hizmetini yerine getirdik. Hizmetimiz periyodik olarak sürecek dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık