Akdeniz Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Akdeniz Belediyesi, vatandaşlara zamanında hizmet verebilmek adına, envanterine 5 adet yeni transit tipi araç daha katarak araç filosunu güçlendirdi.

Akdeniz Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 10:00
Akdeniz Belediyesi, vatandaşlara zamanında hizmet verebilmek adına, envanterine 5 adet yeni transit tipi araç daha katarak araç filosunu güçlendirdi.
Akdeniz Belediyesi, insan ve hizmet odaklı yerel yönetim anlayışı ile ilçe sakinlerine zamanında ve eksiksiz hizmet vermek amacıyla, sahip olduğu bütçeyi verimli ve etkin kullanmaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye tarafından 5 adet yeni transit tipi araç daha satın alınarak araç-gereç envanterine eklendi.

İlçemize eksiksiz hizmet vermek için çalışıyoruz
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, çok geniş bir görev, yetki ve sorumluluk sınırına, yoğun ve hareketli bir nüfusa sahip Akdenizde yaşayan vatandaşlara zamanında ve eksiksiz hizmet vermek için araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti. Birkaç ay önce de 3 adet midibüs tipi personel servisinin daha satın alınarak belediyenin araç filosuna katıldığını hatırlatan Pamuk, yeni satın alınan transit tipi araçların, personele ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti. Pamuk, Bir yandan araç ve gereç filomuzu güçlendirerek ilçemize ve vatandaşlarımıza zamanında ve eksiksiz hizmet vermek için çalışıyor, diğer yandan da belediyemizin kendi ihtiyacı olan araçların tedarikini, tamir, bakım ve onarımını da makine ikmal sahamızda teknik personellerimiz eliyle yapıyoruz dedi.

Yeni dönemde araç filomuzu güçlendirdik
Araç parkını, geçmişten gelen borç ve faiz yükü nedeniyle hak ettiği şekilde güçlendirmelerinin bir süre mümkün olmadığın kaydeden Pamuk, Ancak yeni dönemle birlikte belediyenin borç yükünü büyük miktarda azalttık ve her alanda ciddi bir tasarruf politikası uyguladık. Bu sayede de araç filomuzu zaman içinde zenginleştirip güçlendirmeye başladık. Geçen süreç içinde belediyemizin ve özellikle sahada çalışan personelimizin ihtiyaç duyduğu iş makineleri ve araç-gereç ihtiyacını büyük oranda temin ettik ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık