Akçadağ Belediyesine İki Ödül Birden

2018 yılı Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Ödülleri sahiplerini buldu. Gece de, Akçadağ Belediyesi iki dalda ödüle kayık görüldü.

Akçadağ Belediyesine İki Ödül Birden
  • 14 Ekim 2018, Pazar 13:33
2018 yılı Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Ödülleri sahiplerini buldu. Gece de, Akçadağ Belediyesi iki dalda ödüle kayık görüldü.
Sağlıklı Kentler En İyi Uygulama ödül töreni, İstanbul Kadıköy Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşti. 71 üye belediyesinin 91 proje ile katıldığı Sağlıklı Kentler Birliği 2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri sahiplerini buldu.
Akçadağ Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliğinin düzenlediği, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışmasında ‘Dünya Mirası Levent Vadisi projesi ile Sağlıklı Yaşam Kategorisinde birinci oldu. Akçadağ Belediyesi ayrıca ‘Geri Dönüşüm ve Çevre projesi ile de Jüri özel ödüle layık görüldü.
İki projeyle ödüle layık görülen Akçadağ Belediyesinde Başkanı Ali Kazgana ödülleri Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel takdim etti.
Büyükşehir il ve ilçelerin değerlendirildiği ödül töreninde Prof. Dr. Ruşen Keleşin başkanlığını yaptığı jüride Bursa eski Büyükşehir Belediyesi Başkanı Erdem Sakar, Prof . Dr. Handan Türkoğlu, Prof. Dr.Cengiz Türe, Doç. Dr. Alpaslan Türkkan, Doç. Dr. Gül Sayın Atanur ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar yer aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık