Akbükte Kanalizasyon Çalışmaları Devam Ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Didim ilçesi Akbük Mahallesinde kanalizasyon çalışmaları devam ediyor.

Akbükte Kanalizasyon Çalışmaları Devam Ediyor
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 14:38
Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Didim ilçesi Akbük Mahallesinde kanalizasyon çalışmaları devam ediyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunun da yakından takip ettiği ve sürekli bilgi aldığı çalışmalarda yüzde 35 fiziki gerçekleşmeye ulaşıldı. Çalışmalar tamamlandığında özellikle yaz aylarında deniz turizmi sebebiyle nüfusu önemli oranda artan Akbük mahallesinde yaşanan kanalizasyon sorunu ortadan kalkacak.
Akbükde süren kanalizasyon altyapı çalışmaları çerçevesinde toplamda 82 bin metre (82 km) hat yapacak olan ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri 30 bin metrelik hat yapımına ulaştı. Son olarak Akbük - Kazıklı yolu üzeri Ormanlık Evler mevkisinde devam etmekte olan çalışmaları yerinde inceleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Erdoğan Öztürk çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öztürk “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlunun da büyük önem verdiği ve yakından takip ettiği Akbük kanalizasyonu projesinde önemli mesafe kaydettik. Çalışmalarımızın yüzde 35lik kısmını tamamlamış durumdayız. Şuanda 4 kazı ve 2 parsel yapım ekibimiz ile bu mevkide çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmaların tamamlandığı tüm güzergahlarda asfalt sathi kaplama ve parke çalışması da gerçekleştiriliyor. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp yeni altyapıyı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık