Ak Partili Vekiller Karesi Belediyesi Ziyaret Etti

AK Parti Balıkesir milletvekilleri Karesi Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Yılmazdan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Ak Partili Vekiller Karesi Belediyesi Ziyaret Etti
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 16:27
AK Parti Balıkesir milletvekilleri Karesi Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Yılmazdan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Karesi Belediyesini AK Parti Balıkesir milletvekilleri ziyaret etti. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; AK Parti Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Milletvekili ve MKYK Üyesi Yavuz Subaşı, Dr. Mustafa Canbey ve Mutlu Aydemiri Karesi Belediyesinde ağırlayarak bilgilendirdi.
Ziyaret sırasında Başkan Yücel Yılmaz, kurulduğu 2014ten bu yana Karesi Belediyesinin ilçede gerçekleştirmiş olduğu değişim, dönüşüm ve gelişim süreci hakkında vekillere bilgi verdi. Gerek sosyal belediyecilik gerek hizmet belediyeciliği gerekse kültürel belediyecilik noktasında sadece Balıkesirde değil Türkiyedeki ilçe belediyeleri arasında öne çıkan Karesi Belediyesinin 4,5 yıldır gerçekleştirmiş olduğu proje ve çalışmaları AK Parti Balıkesir Milletvekillerine anlattı. Başkan Yücel Yılmaz, vekillerle birlikte Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi başta olmak üzere birimleri ziyaret ederek bilgiler aldı, belediye personeli ile selamlaştı. Birim müdürlerinin çalışmalar hakkında bilgi verdiği toplantının ardından AK Parti Milletvekilleri, Kareside AK Belediyeciliğin en iyi örneklerinden birini sergileyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibini tebrik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık