Ak Partili Turan Ve İskenderoğlu Kademi Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Çanakkale İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Ak Partili Turan Ve İskenderoğlu  Kademi Ziyaret Etti
  • 18 Eylül 2018, Salı 10:36
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Çanakkale İl Temsilciliğini ziyaret etti.
Ziyarette KADEM Çanakkale İl Temsilcisi Aynur Tuna Yavaş ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulundu. Dernek faaliyetleri hakkında AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile Jülide İskenderoğluna bilgi veren KADEM Çanakkale İl Temsilcisi Aynur Tuna Yavaş, ziyaretleri dolayısıyla memnuniyetini dile getirdi.
KADEM Çanakkale İl Temsilcisi Aynur Tuna Yavaş ve ekibini başarılı çalışmaları dolayısıyla tebrik eden AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, KADEM Çanakkale İl Temsilciliğinin geç açılmasına rağmen kısa sürede çok önemli işler başardığını vurguladı.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ise aynı zamanda bir KADEM üyesi olduğunu belirterek, KADEM Çanakkale İl Temsilcisi Aynur Tuna Yavaş ve ekibinin topluma örnek teşkil eden çalışmalarını büyük bir gururla takip ettiklerini ifade etti.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Ben öncelikle başkan ve ekibini tebrik ediyorum. Böyle güzel bir binada fiziki şartların gayet iyi olduğu bir mekanda çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Toplumun zaman zaman hırpalandığı, zaman zaman dışlandığı, zaman zaman hepimizi üzen hadiselere konu olduğu kadın meselesi son dönemde pozitif olarak gündemimizde yer aldığı için KADEMin bu konuda büyük önderi olduğu için gurur duydum açıkçası. Çünkü eskisi gibi değil partilerle kadın sayısı, ticarette kadın sayısı çok büyük bir ilme kazanmış durumda. Ortalama söylüyorum. Çanakkalemizde 20 bin civarında esnafımız var bunun 4 binden fazlası kadın. Kadın girişimci çok kıymetli bir değer bizim için biz istiyoruz ki sayı daha da artsın bu sayı daha da artsın iddiası olarak bir çok konuda teşvikler, krediler de olsun kadın girişimcilere ekstra imkanlar verildi. Özellikle ana yasa değişikliğindeki referandumda kadına pozitif ayrımcılık anayasanın bir amir hükmüne geldi. Her kurumun, her bürokratın, her siyasetçinin yapması gereken bir özel görev haline geldi. Eşitlik tende öte kadına ayrımcı olmak anayasa görevi Türkiyede o yüzden bu gün bir aradayız. Bir grup başkanvekili olarak söylüyorum mecliste en çok kadın vekil, kadın üye AK Partide var tabi daha da fazla olmasını istiyoruz. Zamanla kadın vekil sayısının artacak kanaatindeyim bir tanesinde biliyorsunuz şehrimizin vekili” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık