Ak Partili Palabıyık Doğalgaz Çalışmalarını Yerinde İnceledi

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kulaya kazandırılan ve boru döşeme çalışmaları devam eden Doğalgaz hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Ak Partili Palabıyık Doğalgaz Çalışmalarını Yerinde İnceledi
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 15:28
AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kulaya kazandırılan ve boru döşeme çalışmaları devam eden Doğalgaz hattı çalışmalarını yerinde inceledi.
Uzun yıllardır Kulaya yapılması planlanan doğalgaz hattı ile ilgili başlatılan çalışmalar, hız kesmeden devam ediyor. Çiftçiibrahim Mahallesi Kadılar mevkii ve Narınca Mahallesinde devam eden boru döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, doğalgaz hattı döşeme çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. 500 milyon TLlik bir yatırım değeri olan ve ilçe merkezinin tümünü kapsayan 11 bin 92 konut, 4 bin 38 iş yerine doğalgaz dağıtım işi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü dile getiren AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, “Akhisardan başlayarak Gölmarmara, Salihli, Alaşehir ve Kulaya kadar uzanacak 128 kilometreyi geçen 16 inch çapında yüksek basınç doğal gaz çelik boru hattı sistemi doğal gaz boru hattının 500 milyon TLlik bir yatırım değeri var. Geçtiğimiz dönemlerde bu hizmet, Kulaya kazandırılmak istenilmiş, fakat ortaya çıkan sorunlar nedeniyle bir sonuca varılamamıştı. Nüfusu 20 bini aşan ilçelere doğalgaz hattının bağlanmasında bir sakınca olmadığı şeklindeki yönetmeliğin değişmesinin ardından partimiz il başkanlığı ve Milletvekillerimizle birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi olarak Kulaya kazandırdığımız hizmetlerin arasında doğalgaz hattını da ekleyebilmek adına çalışmalarımıza başladık ve çok şükür bizi mutlu eden sonuca ulaştık dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık