Ak Partili Eski Başkan Trafik Kazasında Öldü

Burdurda AK Parti Gençlik Kolları eski İl Başkanı trafik kazasında hayatını kaybetti.

Ak Partili Eski Başkan Trafik Kazasında Öldü
  • 21 Ekim 2018, Pazar 20:03
Burdurda AK Parti Gençlik Kolları eski İl Başkanı trafik kazasında hayatını kaybetti.
Karamanlıya bağlı Mürseller köyü yakınlarında AK Parti Burdur Gençlik Kolları İl eski Başkanı İlker Denizin (29) kullandığı 15 DB 150 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp takla atarak tarlaya uçtu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi ile güvenlik güçleri sevk edildi. İhbarla gelen sağlık görevlileri yaptığı kontrolde, Denizin hayatını kaybettiğini belirledi. Denizin cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderilen cenaze işlemlerin uzaması sebebiyle İkindi namazına yetişmeyen cenaze Burdur Sultandere mezarlığına getirildi. İkindi namazı sonrasında mezarlıkta kılınan cenaze namazı sonrasında aile kabristanlığına defnedildi. Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Başkan yardımcısı Turan Yurduşen, tüm AK Parti yönetimi ve aile yakınları bulunurken Eski Merkez İlçe başkanı olan Babası Alem Deniz cenazeye yakınlarının yardımıyla ayakta zor durabildi.
Cenaze sonrasında kısa bir açıklama yapan Milletvekili Bayram Özçelik, Bugün AK Partinin acılı günü. Çalışkan ve iyilikle seven bir kardeşimizi trafik kaza sonra kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Hepimizin başı sağ olsun dedi.
Evli ve 1 çocuk babası olan İlker Denizin, 2014 2015 döneminde Burdur AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yaptığı öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık