Ak Parti Teşkilatı Erzincanda Aşure Dağıttı

AK Parti Erzincan Teşkilatı parti binası önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Ak Parti Teşkilatı Erzincanda Aşure Dağıttı
  • 25 Eylül 2018, Salı 15:39
AK Parti Erzincan Teşkilatı parti binası önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Muharrem ayı ve Aşure günü etkinlikleri kapsamında AK Parti Erzincan Teşkilatı parti binası önde hazırlanan aşureyi vatandaşlara ikram etti.
AK Parti Erzincan Milletvekillerinin de katıldığı aşure dağıtım etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Aşure dağıtım programında konuşan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Öncelikle hemşerilerimin hicri yılbaşını kutluyorum. AK Parti teşkilatı olarak parti binamız önünde aşure dağıtımı yapıyoruz. 12 günlük oruç tutan tüm alevi vatandaşlarımızın ve tüm vatandaşlarımızın Muharrem Ayını tebrik ediyoruz. Bu gün aynı zamanda Cumhuriyet Meydanında da aşure dağıtım programı yapıyoruz. Emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
Düzenlenen programa AK Parti Erzincan Milletvekilleri Burhan Çakır ile Süleyman Karaman, Erzincan Belediye Başkanı Cemaletttin Başsoy, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti Gençlik Kolları, AK Parti Kadın Kolları teşkilatı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık