Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaştan Başsavcısı Tüncele Ziyaret

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Hüseyin Tünceli ziyaret etti.

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaştan Başsavcısı Tüncele Ziyaret
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 12:00
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Hüseyin Tünceli ziyaret etti.
Balıkesirin Burhaniye ilçesinden Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Hüseyin Tüncele yönetim kuruluyla birlikte ‘Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Altunbaş, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.
Trabzonun Beşikdüzü ilçesinde yapımı tamamlanan Beşikdüzü T Tipi Kapalı Cezaevinin yakında zamanda açılacağını söyledi. Beşikdüzü Cezaevinin açık olan kısmı uzun bir süreden beri hizmet verdiğini hatırlatan Altunbaş, “Kapalı olan kısmındaki çalışmalar tamamlandı. 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle kapalı kısmına mahkum alınmaya başlanacak. Önümüzdeki süreçte Akçaabattaki E Tipi Ceza İnfaz Kurumu kapatılacak. Araklıda bulunan cezaevi uzun bir süre daha hizmet vermeye devam edecek. Bahçecik E Tipi Kapalı Cezaevi ile alakalı şu anlık bir planlama bulunmuyor. O da hizmet vermeye devam edecek” dedi.
Trabzonda devam eden Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik davalarla ilgili de bilgi veren Altunbaş, “Sayın Başsavcı ile olan görüşmemizde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik davaların yılsonu veya yeni yılın ilk ayında bitirilebileceğini öğrendik. Yaklaşık, devam etmekte olan 450 dosya var. Adli organların kolluk kuvvetleriyle birlikte FETÖ/PDY terör örgütüne karşı operasyonları devam ediyor. Dolayısıyla yargılama süreci yeni başlayan dosyalar var. Bizler de milletimiz adına bu davaların takipçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık