Aile Danışma Merkezleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Erzincanda Aile Destek Merkezleri(ADEM)nin faaliyetlerini değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yürütülen faaliyetlerin etkin bir şekilde sürdürülmesi kararlaştırıldı.

Aile Danışma Merkezleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 9:08
Erzincanda Aile Destek Merkezleri(ADEM)nin faaliyetlerini değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yürütülen faaliyetlerin etkin bir şekilde sürdürülmesi kararlaştırıldı.
İl Müdürü Muhammer Doğanın başkanlığında İl Müdür Yardımcısı Mehmet Rufai Yağcıoğlu, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V.Bedir Baran Biçer, Erzincan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) Müdürü Remzi Sarıgöl ve 8 ilçenin SYDV müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, ADEMlerde halihazırda yürütülen faaliyetlerin etkin bir şekilde sürdürülmesi, faaliyet çeşitliliğinin arttırılması konularında istişareler yapılarak, yeni açılacak olan ADEMlerin faaliyet içeriğinin belirlenmesi ve koordinasyonun sağlanması ile ilgili planlama yapılıp Tercan ilçesinde açılması planlanan ADEMin faaliyetlerinin planlanması gerçekleştirildi.
Toplantı hakkında bilgi veren İl Müdürü Muhammer Doğan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olarak hizmet vermekte olan Aile Destek Merkezlerinde(ADEM) kadınların psikososyal, sosyokültürel, mesleki ve kişisel yönden gelişimleri ile sosyal hayata entegrasyonlarının sağlanmasına yönelik faaliyetler düzenlenmektedir. Mevcut faaliyetlerin yanı sıra aile ve bireylerin sorun çözme bilgi ve becerilerinin arttırılması yönünde eğitici, geliştirici, rehberlik ve danışmanlık hizmetleri de yürütülmektedir. Bunun yanı sıra ADEM bünyesinde faaliyet gösteren kurslara katılan vatandaşlarımızın toplumsal hayata uyumun sağlanmasını teminen milli, manevi ve moral değerleri arttırmaya ve yaşatmaya yönelik faaliyetlerde bulunmaları da desteklenmektedir. Söz konusu çalışmaların ilimizde yürütülmesi adına halihazırda il merkezinde ve ilimiz Kemah ilçesinde faaliyete başlamış ADEM bulunmakta olup, diğer ilçelerimizde hizmet verecek ADEMler ile ilgili sürecin planlanması adına ilimiz merkez ve ilçelerinde bulunan Aile Destek Merkezleri(ADEM)nin faaliyetlerini değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık