Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kayseri Osb Çalışanlarına Eğitim Verecek

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kayseri Osb Çalışanlarına Eğitim Verecek
  • 02 Ekim 2018, Salı 12:46
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

Kayseri OSB toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol törenine OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özerin yanı sıra kurum çalışanları katıldı.

Kayseri OSB olarak kurumlar arası koordinasyon ve işbirliklerine önem verdiklerini belirten Nursaçan, “Daha önce ORAN, KOSGEB, Belediyelerimiz ve birçok STK ile işbirliği yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. OSBmizde bin 300 civarında fabrikamız ve yaklaşık 75 bin çalışanımız var. Türkiyedeki toplam 326 OSBde 1 milyon 900 bini aşkın işçi çalışıyor. Faaliyet alanlarımızda her türlü birliği sağlamak için çaba gösteriyoruz. Bu çabalarımız artarak devam edecek. Devletin temelini aile, ailenin temelini de bireyler oluşturuyor. Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Müdürlüğümüzle işbirliği içerisinde hizmet standartlarımızı artıracağız. Yapılan işbirliği kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların yürütülmesi, planlanan tanıtım, eğitimi, sunum ve bilgilendirme toplantıları ve karşılıklı alışveriş konularında da imzalayacağımız protokol ile çıtamızı yükseltmiş olacağız. İl Müdürlüğümüzle birlikte çok önemli işlere imza atacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

2018 yılında da, önceki yıllarda olduğu gibi belediyeler ve kaymakamlıklarla işbirliği içerisinde eğitim çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Özer ise, Kayseri OSB ile imzalanan protokol vasıtasıyla, OSBnin 75 bin çalışanına peyderpey eğitim vereceklerini ifade etti. Eğitim konularını iletişim teknikleri, aile içi ilişkiler, ebeveyn - ergen ilişkileri 21nci yüzyılda anne baba olmak, öfke kontrolü ve cinsel istismar olarak sıralayan Özer, 2017de 35 bine yakın, 2018 yılı başından bu yana ise 30 bine yakın kişiye eğitim verdiklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından protokol imzaları atıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık