Ağrılı Boksör Türkiye İkincisi Oldu

Ağrılı boksör Ferhat İncekaya Kahramanmaraşta düzenlenen Yıldız Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 60 kiloda Türkiye 2ncisi oldu.

Ağrılı Boksör Türkiye İkincisi Oldu
  • 25 Temmuz 2018, Çarşamba 11:05
Ağrılı boksör Ferhat İncekaya Kahramanmaraşta düzenlenen Yıldız Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 60 kiloda Türkiye 2ncisi oldu.
Türkiye Boks Federasyonu 2018 Yılı faaliyet programında yer alan “Yıldız Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası” 16-22 Temmuzda Kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonunda gerçekleştirildi. Şampiyonaya 45 İlden 413 sporcu katıldı.
Şampiyonaya da Müsabakaların her biri 2şer dakikadan 3 raunt oynandı. Sporcular 13 farklı sıklette mücadele ettiler. Ağrıyı temsilen şampiyonaya antrenörü Volkan Sarı yönetiminde katılan Ağrılı sporcu Ferhat İncekaya,60 kilo mücadelesinde Türkiye 2ncisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
Boks Antrenörü Volkan Sarı ve sporcu Ferhat İncekaya kazandığı ikincilik madalyası ile birlikte İl Müdürü Ömer Faruk Şiranı ziyaret etti. Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Ağrıyı Kahramanmaraşta yapılan Yıldızlar Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında temsil ederek madalya kazanan Sporcuyu tebrik etti. Gerçekleşen ziyarette elde edilen başarıdan dolayı sporcuyu ve antrenörünü tebrik eden İl Müdürü Şiran; “Boks branşında madalya kazanmamız önemli bir başarıdır. Bu başarı çıtasını yükseltmek için tüm ekibimiz ile birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah Ağrı ilimize daha güzel başarılar getireceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık