Afrin Şehidi Muratdağı İçin Hazırlanan Yardım Malzemeleri İhtiyaç Sahiplerine Dağıtılacak

Afrinde yürütülen Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı adına düzenlenen yardım tırı Boğazlıyan ilçesine ulaştı.

Afrin Şehidi Muratdağı İçin Hazırlanan Yardım Malzemeleri İhtiyaç Sahiplerine Dağıtılacak
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 14:45
Afrinde yürütülen Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı adına düzenlenen yardım tırı Boğazlıyan ilçesine ulaştı.
Suriyenin Afrin bölgesinde başlatılan, ‘Zeytin Dalı Harekatında şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı için Tüm Yardımlaşma Derneğinin (TÜMYAD) hazırladığı bir tır dolusu gıda ve kırtasiye malzemesi, Yozgatın Boğazlıyan ilçesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere ilçeye ulaştı.
Afrin Şehidi Uzman Çavuş Mehmet Muratdağının Kayseride yaşayan eşi Birgül Muratdağının katkısı ile İstanbulda bulunan TÜMYAD tarafından bir TIR dolusu yardım malzemesi hazırlandı. İstanbuldan yola çıkan TIR, bugün memleketi Boğazlıyana ulaştı. Yardım tırını Şehit Uzman Çavuş Mehmet Muratdağının annesi Sibel Muratdağı, dedesi Mehmet Muratdağı ve kardeşi Emre Muratdağı karşıladı.
Boğazlıyan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Ayna tarafından teslim alınan yardım kolileri özenle ilçe kapalı spor salonuna yerleştirildi. 62 Adet gıda kolisi, 500 adet kıyafet kolisi, 30 adet kırtasiye kolisi ve 30 adet çanta kolisi İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Ayna tarafından teslim alındı.
Ayna yaptığı açıklamada “Gıda ve kıyafetlerden oluşan yardımları teslim aldık. İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtımı yapılacak. Rabbim şehidimize rahmet eylesin. Bir daha böyle acılara göstermesin. Bu yardımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Şehit Uzman Çavuş Mehmet Muratdağının annesi Sibel Muratdağı, dedesi Mehmet Muratdağı yardımların hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek kardeşi Emre Muratdağı ise yaptığı açıklamada “Bu yardımı gönderen herkese ailem ve abim adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun herkesten umarım elimiz kolumuz bir yerlere ulaşır herkese hayırlara vesile olmuş oluruz. Hayırlı bir iş yapmış oluruz” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık