Afganlı Çocukları Sevindiren Sürpriz Ziyaret

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları, ülkelerinde yaşanan savaştan dolayı Türkiyeye gelen Afganistanlı aileleri ziyaret ederek, çocukları sevindirdi.

Afganlı Çocukları Sevindiren Sürpriz Ziyaret
  • 23 Eylül 2018, Pazar 14:59
AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları, ülkelerinde yaşanan savaştan dolayı Türkiyeye gelen Afganistanlı aileleri ziyaret ederek, çocukları sevindirdi.
AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Şahin ve parti üyeleri, Afganistandaki savaştan kaçarak Türkiyeye gelip Karabüke yerleşen Afganistanlı aileleri ziyaret etti. Şahin, pasta ve çeşitli hediyeler ile çocukları sevindirdi. Abbas adlı çocuk, savaştan dolayı 2 yıl önce Türkiyeye geldiklerini, Şahin ve üyelerinin sürprizinden dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, “Okula gidiyorum, Türkçe öğrendim, matematik var. En çok sevdiğim ders matematik. Büyüyünce polis olmak istiyorum. Çünkü polis ve askeri seviyorum” ifadelerini kullandı.
Kendisine pasta sürprizi yapıldığını fakat bunu hatırlamadığını dile getiren Zehranın ise büyüyünce polis ve jandarma olmak istediğini söylemesi gülümsetti. Zehra, savaş bittiğinde ülkesine dönmek istediğini belirtti.

“Bir Türk beklenendir, umuttur”
İki aydır aile ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Hasan Şahin, Kendi ülkesinde zulme maruz kalan kardeşlerimiz, gerekse bu vatan toprakları üzerinde yaşayan kardeşlerimizi ziyaret ederek sevgi bağımızı kuvvetlendiriyoruz. İl Gençlik Kolları olarak bir olalım iri olalım diyoruz. Bizim gayemiz kardeşlerimizin dertlerine, çocuklarımızın sevinçlerine ortak olmak. Ailelerimizi ziyaret edip yaralarına merhem olmak. Biz Müslüman Türkler olarak biliyoruz ki bir Türk, bir din, mezhep olmaktan daha fazlasıdır. Türk olmak bir duruştur, bir karakter ve şahsiyettir. Şahsiyet ise söylemlerle değil, duruşlarla belli olur. Türk beklenendir, umuttur. Zulmün sel olduğu bu dünyada mazlumlara Nuh gemisi olan Türkiyeyi bir dağın zirvesine koyacaktır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık