Afad Tokat İl Müdürü Uzun, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankarada tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tokat İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Turan Uzun (51) son yolculuğuna uğurlandı.

Afad Tokat İl Müdürü Uzun, Son Yolculuğuna Uğurlandı
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 14:36
Ankarada tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tokat İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Turan Uzun (51) son yolculuğuna uğurlandı.
Tokatta geçirdiği rahatsızlık sonucu ameliyat olan ve Ankaraya AFAD İl Müdürü Turan Uzun, bayramın birinci günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Evli ve 4 çocuk babası Uzunun cenazesi memleketi Tokata getirildi. Öğle namazını müteakiben Behzat Camiinde İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrasında Uzunun cenazesi Şeyhi Şirvani mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye Tokat Valisi Ömer Toraman, AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu daire müdürlerinin yanı sıra AFAD çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Uzunun öz geçmişi
Turan Uzun, 1986 yılında girdiği Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulunun Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümünden okul birincisi olarak mezun oldu. Sivil Savunma Teşkilatına intisabından önce, Kasım 1990da yaptığı 34 gün süreli vekil öğretmenliğin ardından; Tokat İl Sivil savunma Müdürlüğünde Sivil Savunma Memuru, Bilecik İl Sivil Savunma Müdürlüğü Merkez İlçe Sivil Savunma Müdürü, Ağrı İl Sivil Savunma Müdürü İl Sivil Savunma Müdürü, Malatya İl Sivil Savunma Müdürlüğü İl Sivil Savunma Müdürü olarak görev yapan Uzun, 3 Kasım 2009 tarihinden itibaren Tokat İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak görev yapıyordu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık