Adıyamanda Kaybolan İki Kuzen Sağ Bulundu

Adıyamanda, 4 gün önce kaybolan iki kuzen, polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda Şanlıurfada bulundu.

Adıyamanda Kaybolan İki Kuzen Sağ Bulundu
  • 12 Temmuz 2018, Perşembe 16:29
Adıyamanda, 4 gün önce kaybolan iki kuzen, polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda Şanlıurfada bulundu.
Edinilen bilgiye göre, 8 Temmuz Pazartesi günü Adıyamanın Kahta ilçesi Hürriyet Mahallesinde ikamet eden ve iş aramak için evden çıkan her ikisi de 17 yaşında olan Hattab ve Hemberi Süt isimli iki kuzenden bir daha haber alınamadı. Çocuklarından haber alamayan aileler durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri iki kayıp kuzenin bulunması için çalışma başlattı. 4 gün boyunca her yerde aranan kayıp kuzenler Şanlıurfada polis ekipleri tarafından bulunarak aileye teslim edildi. Sağ salim bulunan ve ailelerine teslim edilen her iki kuzenin sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrenildi.
Çocuğunun ve yeğenin bulunmasından dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Hattab Sütün babası Ayhan Süt, Sağlam bir şekilde çocuğum ve yeğenim bulundu. Şu anda ikisi de evde ve durumları gayet iyi. Bir baba olarak mutluyum, sevinçliyim. Rabbim inşallah hiçbir babaya çocuk acısı göstermez. Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne, Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık