Adıyaman Ziraat Odasından Abdye Tepki

Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Salih Şahan, Dolardaki artış ile ilgili ABDye tepki gösterdi.

Adıyaman Ziraat Odasından Abdye Tepki
  • 14 Ağustos 2018, Salı 16:42
Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Salih Şahan, Dolardaki artış ile ilgili ABDye tepki gösterdi.
Ziraat Odası Başkanı Mehmet Salih Şahan, bazı küresel güçlerin ülkemizin istikrarlı bir şekilde büyümesini engellemeye çalıştıklarını ifade etti.
Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, “ABD döviz kurları üzerinden ekonomimizi çökertmeye yeltenmiştir. ABDnin hukuk dışı bu saldırısını şahsım ve tüm üyelerim adına şiddetle kınıyor ekonomimizi hedef alan bu saldırıya karşın Hükümetimiz ve Devletimizin her zaman olduğu gibi yanındayız. Son 15 yılda Ülkemizin büyük bir gelişim oldu. Başta ABD olmak üzere ülkemizin gelişmesinden rahatsız olan ülkeler bu tür senaryolarla ülkemizi ekonomik olarak çökertmeye çalışıyor.
Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Devletimizi başta Gezi Olayları ve sonrasında hain 15 Temmuz Darbe girişimiyle çökertmeye çalıştılar. Ancak Hükümetimizin ve halkımızın bir bütün olarak mücadelesiyle bu hain girişimlere geçit vermemiş başarılı olmaları engellenmiştir. Şimdi ise ülkemize döviz kurları üzerinde operasyon yapılmaktadır. Bu operasyonda diğerlerinde olduğu gibi yine başarısız olacaktır. Çünkü ülkemiz büyük bir devlet ve halkıyla her zaman bir bütün olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti döviz kurlarındaki bu dalgalanmayı durduracak güce sahip ve yine hain küresel güçlerin emellerini boşa çıkaracaktır” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık