Adıyaman Belediyesinden Bayanlara Diyetisyen Hizmeti

Adıyaman Belediyesi tarafından bayanlara yönelik hizmetlerin başında gelen AKSEMlerde, talep eden bayanlara diyetisyen hizmeti verilmeye başlandı.

Adıyaman Belediyesinden Bayanlara Diyetisyen Hizmeti
  • 16 Ekim 2018, Salı 13:42
Adıyaman Belediyesi tarafından bayanlara yönelik hizmetlerin başında gelen AKSEMlerde, talep eden bayanlara diyetisyen hizmeti verilmeye başlandı.
Adıyaman Belediyesi bünyesinde Altınşehir, Yavuz Selim, Bozbey ve Bahçelievler Mahallelerinde hizmet veren Adıyaman Kadın Eğitim Spor Merkezi (AKSEM)de diyetisyen hizmeti verilmeye başlandı.
Her yıl binlerce bayanın spor yapma imkanı bulduğu AKSEMler aracılığıyla bayanlara çeşitli yenilikler sunmaya devam eden Adıyaman Belediyesinin son hizmeti hakkında bilgi veren Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar, her merkezde uzman diyetisyenler öncülüğünde çalışmaların başladığını müjdeledi.
Dündar, “Adıyaman Belediyesi olarak ilimizde bay, bayan, çocuk ve gençlere yönelik sportif hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Halkımızın daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için üzerine düşen görevi yerine getiren Belediyemiz, halkımızın vücut sağlığına katkı sunmak ve yine halkımızın boş zamanlarını olumlu bir şekilde değerlendirmelerine imkan sağlamak amacıyla AKSEMlerden faydalanan bayanların için diyetisyen hizmeti de vermeye başladı. Ücretsiz verilen bu hizmetten yararlanmak isteyen bayanların kayıt yaptırarak yararlanabileceği bu hizmetimiz tüm merkezlerimizde verilecek. Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlunun talimatlarıyla gerçekleştirilen bu hizmetimiz halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
AKSEMlerden yararlanan bayanlar ise Adıyaman Belediyesinin son yeniliğinden oldukça memnun kaldıklarını dile getirerek, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutluya ve diğer yetkililere teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık