Adıyaman Belediyesi Yaz Spor Okulları 4 Bin Kursiyeri Mezun Etti

Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmet veren yaz spor okulları, bu yıl 4 binin üzerinde öğrenciyi mezun etmenin gururunu yaşıyor.

Adıyaman Belediyesi Yaz Spor Okulları 4 Bin Kursiyeri Mezun Etti
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 16:15
Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmet veren yaz spor okulları, bu yıl 4 binin üzerinde öğrenciyi mezun etmenin gururunu yaşıyor.
Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Yaz Spor Okulları, Adıyaman Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen sertifika töreniyle sezonu kapadı.
Bu yıl, yüzme, basketbol, futbol, kort tenisi, güreş ve hentbol branşlarında toplam 4 bin öğrenciye eğitim veren Adıyaman Belediyesi Yaz Spor Okulları kapanış törenine Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar, birim müdürleri, aileler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar, Adıyaman Belediyesi bünyesinde her yıl büyüyen Yaz Spor Okullarının bu yıl 4 bine yakın öğrenciye eğitim verdiğini söyledi.
Dündar, “Haziran ayının başında başlayan yaz spor okulları bünyesinde bu yıl 4 bin civarında öğrenciye kendi tesislerimizde eğitim verdik. Her yıl kalitemizi biraz daha arttırarak sürdürdüğümüz faaliyetlerimizi gelecek yıllarda daha da genişleteceğiz inşallah. Bu anlamda sportif faaliyetlerimize olanak sağlayan Belediye Başkanımız Hüsrev Kutluya çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Belediyesi olarak çocukların gelişimine çok önem verdiklerini dile getirerek, “Adıyaman Belediyesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize çok önem veriyoruz. Bunun en önemli kanıtı bugün burada gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliktir. Bu anlamda çocuklarımızın gelişimi için gayret gösteren yöneticilerimize, antrenörlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından yüzme yarışmaları düzenlendi. Yüzme yarışmalarında dereceye giren sporculara Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu tarafından madalyaları takıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık