Adıyaman Belediyesi Spor Okulları Yoğun İlgi Görüyor

Adıyaman Belediyesi tarafından yürütülen spor okullarına bu yaz büyük ilgi gösteren Adıyamanlılar, sportif faaliyetler ile yaz mevsimini değerlendiriyor.

Adıyaman Belediyesi Spor Okulları Yoğun İlgi Görüyor
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 9:52
Adıyaman Belediyesi tarafından yürütülen spor okullarına bu yaz büyük ilgi gösteren Adıyamanlılar, sportif faaliyetler ile yaz mevsimini değerlendiriyor.
Adıyaman Belediyesi spor okulları geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sporseverlerden yoğun ilgi görüyor.
Adıyaman Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini başarıyla yürüten spor okullarının faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar, yaz-kış halkın hizmetine açık olan kapalı yüzme havuzunda verilen yüzme kursları başta olmak üzere, futbol, basketbol, kort tenisi ve güreş gibi branşlarda verilen kurslardan binlerce öğrencinin yararlandığını dile getirdi.
Ocak ayından bu yana sadece yüzme kursuna 6 binden fazla sporseverin kayıt yaptırdığını belirten Dündar, “Ocak ile Ağustos ayları arasında yüzme kursumuza bin 400ü yetişkin bay, bin 700ü yetişkin bayan ve 3 bin 200ü de çocuk olmak üzere toplam 6 bin 300 kursiyer kayıt yaptırdı. Yüzmenin dışında en çok ilgi gören kursumuz futbol oldu. Sadece bu yaz 100e yakın minik kardeşimiz futbol kursumuza, 70e yakın kardeşimiz basketbol kursumuza, 20 civarında kardeşimiz güreş kursumuza ve 12 kardeşimizde kort tenisi kursumuza kayıt yaptırdı. Yaz ve Kış spor okullarımızda da her yıl kalitemizi biraz daha arttırıyoruz. Bu gelişimlerin en büyük mimarı bize verdiği büyük desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutluya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık