Adana İtfaiyesinin 304. Yıl Gururu

Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Türk İtfaiye Teşkilatının 304üncü Kuruluş Yıldönümü ve İtfaiye Haftasını bir dizi etkinlikle kutladı.

Adana İtfaiyesinin 304. Yıl Gururu
  • 28 Eylül 2018, Cuma 13:08
Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Türk İtfaiye Teşkilatının 304üncü Kuruluş Yıldönümü ve İtfaiye Haftasını bir dizi etkinlikle kutladı.
Adanada yangın, trafik kazaları, doğal afetler başta olmak üzere çeşitli olaylarda zor durumdaki insanların yardımına koşan itfaiyeciler, Türk İtfaiye Teşkilatının 304üncü Kuruluş Yıldönümü ve İtfaiye Haftasını bir dizi etkinlikle kutladı. Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fahri Durukan, Başkan Hüseyin Sözlünün hizmet döneminde Adana Büyükşehir İtfaiyesinin Türkiyenin en modern ve güçlü filolarından biri haline geldiğini söyledi.
304üncü yıl gururu yaşayan Adanalı itfaiyeciler, ilk olarak Atatürk Parkında bir araya gelip, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin durucusu Mustafa Kemal Atatürkün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunarak, çelenk sundu. Daha sonra Daire Başkanı Fahri Durukan ve mesai arkadaşları Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Şaban Acarı makamlarında ziyaret edip, yürüttükleri hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. İtfaiye Şehitliğini ziyaret eden Adanalı itfaiyeciler, ebediyete intikal eden meslektaşlarının mezarlarına çiçek bırakıp, dua etti.
İtfaiye Haftasında bisikletçiler ve anaokulu öğrencileri Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının misafiri oldu. Adana Bisikletli Spor Kulübü üyeleri, itfaiyecilerin haftasını kutlayıp, dayanışma örneği sergiledi. Adana Büyükşehir Belediyesi Gündüz Bakımevi öğrencileri de itfaiyenin konukları arasındaydı. İtfaiyecilik mesleğini öğrenen, yangın söndürme araç ve ekipmanları hakkında bilgiler edinen minikler, hortumla su sıkıp, heyecan dolu deneyimler yaşadı.
Daire Başkanı Fahri Durukan, “Başkanımız Hüseyin Sözlünün hizmet döneminde Türkiyenin en modern ve güçlü filolarından biri haline gelen Adana Büyükşehir İtfaiyesi, Adanalıların can ve mal güvenliğini sağlamak üzere 24 saat esasına göre kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık