Açılışta Kurdele Yerine Dikenli Tel Kestiler

Balıkesirin Edremit ilçesinde, Dünya Barış Günü dolayısıyla tek resimden oluşan fotoğraf sergisi kurdele yerine dikenli tel kesilerek açıldı.

Açılışta Kurdele Yerine Dikenli Tel Kestiler
  • 02 Eylül 2018, Pazar 15:51
Balıkesirin Edremit ilçesinde, Dünya Barış Günü dolayısıyla tek resimden oluşan fotoğraf sergisi kurdele yerine dikenli tel kesilerek açıldı.
Fotoğraf sanatçısı Ömer Lütfü Bakanın çektiği yakası çengelli iğneyle tutturulmuş bir gömleğin Egenin iki kıyısındaki dostluğu anlatmak için çekilen fotoğrafın yer aldığı tek fotoğraftan oluşan sergi loş bir ortamda sergilendi.
Bakan, Sınırların olmadığı, insanların kardeş olduğu birbirlerine severek, dostça barışla yaklaştığı bir dünya olmalı. Ben Midilli Adasında sergi açtığımda oradaki Yunan kardeşlerimle, arkadaşlarımla o kadar güzel anlaştım ki o an da anladım bizim halk olarak birbirlerimizle bir derdimiz olmadığını. Bizim halklar olarak bir derdimiz yok. dedi.
Ömer Lütfü Bakan, Dikenli tel bugün kurdelenin yerini aldı maalesef. Bir yere parmak basmak istedim. Onun için böyle bir sergi açtım. diye konuştu.
Açılışı gerçekleştiren Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ise “Başkan Yardımcım Mehmet Ertaş ile birlikte Ömer Lütfü Bakan tarafından A. Sıdıka Erke Etnografya Müzedinde düzenlenen 1 Eylül Dünya Barış Günü Sergisinin açılışını gerçekleştirdik. Bu güzel günde gerçekleştirdiği anlamlı sergi için Sn. Bakana teşekkür ediyorum. Emeğine sağlık” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık