Abdioğulları Ailesi Şenlikte Buluştu

Türkiye nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticilerinden Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş çalışanları ve aileleri, Geleneksel ABCO Şenliğinde bir araya geldi.

Abdioğulları Ailesi Şenlikte Buluştu
  • 26 Ekim 2018, Cuma 12:34
Türkiye nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticilerinden Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş çalışanları ve aileleri, Geleneksel ABCO Şenliğinde bir araya geldi.
İhracatın devler liginde, Türkiyenin en parlak 100 şirketi arasında, İSOnun Türkiyenin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu listesinde 375inci sırada bulunan ve 4 kıtada 40 ülkeye ihracat yapan Abdioğulları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, yaklaşık 3000 kişinin katıldığı ABCO Şenliğinin açılış konuşmasında, çalışanlarına verdikleri değerden söz ederek “Biz çalışanlarımız ve aileleriyle her fırsatta bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bu birliktelikler bize ayrı bir güç ve mutluluk veriyor. Biz çalışanlarımızla güçlüyüz” dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Sütcü, çalışanları ve ailelerinin etkinlik sayesinde daha fazla kaynaşma fırsatı bulduklarını belirterek, “Bunun yanında aileler de eminim yeni dostluklar kuracaktır. Bu açıdan bu tür birliktelikleri önemsiyoruz. Gün boyu burada hep birlikte yemekler yiyip, eğlenin, moral depolayın. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Böylesine geniş katılımdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Abdioğulları A.Şnin çalışanları, açılış konuşmasından sonra düzenlenen organizasyonda gönüllerince eğlendiler. Alanda kurulan dev boyuttaki şişme oyun gruplarında çocuklar zıpladı, oynadı, eğlendi. Maskot karakterler ve palyaçolar da onların neşesine neşe kattı. Canlı müzik eşliğinde eğlenen sadece çocuklar olmadı. Her yaş grubundan herkesin katılabildiği oyunlar ve yarışmalar ise heyecanı doruk noktaya ulaştırdı. Yarışmalarda, yarışmacılar hünerlerini sergilerken, izleyenler de yaptıkları tezahüratlarla onlara moral verdiler. Yarışmacıların bu eğlenceli anlarını aileleri de cep telefonlarının kameraları ile görüntüleyerek ölümsüzleştirdiler. Şenlikte, bahçeye kurulan mangallarda pişirilen kebaplar, konuklara ikram edildi.
Çuval giyme, halat çekme, süpürge ile mini futbol, örgü örme, yemek yeme yarışması gibi birçok etkinliğin yapıldığı şenlikte, çocuk büyük dereceye giren herkese çeşitli hediyeler verildi.
Dinamik ve güçlü kurumsal yapısıyla sektörüne ve ülkesine hizmet eden Abdioğulları A.Ş çalışanları, gün boyu devam eden etkinlikte sıcak Sonbahar havasının son günlerinin tadını çıkardılar.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık