96 Yıl Sonra Aynı Coşku

Bursanın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü kutlamaları başladı.

96 Yıl Sonra Aynı Coşku
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 20:19
Bursanın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü kutlamaları başladı.
Bursanın işgalden kurtarılışının 96. yıldönümü kutlamaları büyük coşkuyla başladı. Bursa Büyükşehir Belediye Bandosu ve Bursa Mehter Takımının konseriyle başlayan kurtuluş kutlamaları, vatandaşlardan ilgi gördü. 7den 70e tüm vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla coşkuya ortak olurken, yabancı turistler de kutlamaları ilgiyle izledi. Bursa Tahtakıran Kılıç Kalkan ekibi de yaptığı gösteriyle büyük takdir topladı. Gecede, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi üyeleri, Bursanın kurtuluşunu temsilî olarak canlandırdı. Türk bayrakları ile koşarak tarihi belediye binası önüne gelen milis kuvvetleri, vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı. İstiklal Marşının okunması sırasında belediye binasındaki Türk bayrağı gaziler tarafından göndere çekildi. Daha sonra Orhangazi Camiinden kurtuluş salâsı okundu.
Daha sonra milis kuvvetleri temsilcisi, Türk bayrağını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaşa öperek teslim etti. Başkan Alinur Aktaş da bayrağı öperek teslim aldı. Protokol tarafından da gazilere çiçek takdim edildi. Törene, Vali Yardımcısı Ergun Güngör, askeri erkan, sivil toplum kuruluşu ile parti temsilcileri katıldı.
Kurtuluş törenleri yarın saat 10.00da Tophane Meydanında başlayacak yürüyüş ile devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık