8 Mahalleye 8 Bin 520 Metrelik İçmesuyu Hattı

MASKİ tarafından 8 mahalleye toplam 8 bin 520 metrelik içmesuyu hattı yapıldı.

8 Mahalleye 8 Bin 520 Metrelik İçmesuyu Hattı
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 13:44
MASKİ tarafından 8 mahalleye toplam 8 bin 520 metrelik içmesuyu hattı yapıldı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün daha yaşanılabilir bir kent vizyonuyla Malatya merkez ve ilçelerindeki altyapı çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. MASKİ, içmesuyu altyapı çalışmaları kapsamında Yaka, Tecde, Şahnahan, Melekbaba, Ağılyazı, Yakınca, Karakaş Çiftliği ve Hacı Abdi mahallelerinde toplam 8 bin 520 metrelik içmesuyu hattı yaptı.
Daha sağlıklı, temiz ve uzun ömürlü bir altyapı için çalıştıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Altyapıya dair her sorunu çözüme kavuşturmak ve hemşerilerimizin refahını sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. İhtiyaç olan mahallelere öncelik vererek şehrin tamamında çalışmalar yapmaya gayret gösteriyoruz. İçmesuyu altyapı çalışmaları kapsamında 8 mahallede toplam 8 bin 520 metrelik içmesuyu hattı yaptık. Söz konusu mahalleler olan Yaka, Tecde, Şahnahan, Melekbaba, Ağılyazı, Yakınca, Karakaş Çiftliği ve Hacı Abdide çalışmalarımızı tamamladık. Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak daha yaşanılabilir bir kent vizyonuyla Malatya merkez ve ilçelerindeki altyapı çalışmalarımız aralıksız bir şekilde sürüyor. Hedefimiz şehrin kanalizasyon ve içmesuyu şebekesini yenileyerek gelecek nesillerimizin daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamasını sağlamak” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık