62Nci Sanat Yılında İlk Klibini Çekti

Adanalı bestekar Abdurrahman Yağdıran “Beni Her Gün Taşıyanlar” isimli şarkısına çektiği video klibi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlüye hediye etti.

62Nci Sanat Yılında İlk Klibini Çekti
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 14:05
Adanalı bestekar Abdurrahman Yağdıran “Beni Her Gün Taşıyanlar” isimli şarkısına çektiği video klibi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlüye hediye etti.
Türk halk müziğine eşsiz eserler kazandıran Adanalı bestekar Abdurrahman Yağdıran, 62inci sanat yılında söz ve müziği kendisine ait “Beni Her Gün Taşıyanlar” isimli şarkısına video klip çekti. 85 yaşındaki Abdurrahman Yağdıran, ilk video klibinin DVDsini kendisini bu çalışma için teşvik eden gençlik arkadaşı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlüye hediye etti.
Bahçelinin teşvikiyle kamera karşısına geçti
‘Adana Yollarında Pamuklar Dallarında türküsüyle hafızalarda iz bırakan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuarında uzun yıllar eğitmenlik yapan 85 yaşındaki Abdurrahman Yağdıran, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin isteği ve teşvikiyle “Beni Her Gün Taşıyanlar” isimli şarkısını yeniden aranje etti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sanat Danışmanı Mahmut Tülekin yönetiminde stüdyo çalışmalarını tamamlayan Abdurrahman Yağdıran, klip çekimleri için kamera karşısına geçti. Adananın tarihi mekanlarında çekilen klipte usta sanatçı, nostalji dolu eserini ortaya çıkardı.
Köstekli saat hediye etti
Abdurrahman Yağdıran, Ankaraya gidip, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye “Beni Her Gün Taşıyanlar” şarkısının 3 dakika 41 saniyelik klibinin DVDsini takdim etti. Usta sanatçıyı makamında misafir eden, Devlet Bahçeli, klibi izleyip, beğenisini ifade etti. Devlet Bahçeli, Türk müziğine ömrünü adayan hemşehrisine köstekli saat hediye ederek, uğurladı. Abdurrahman Yağdıran, “85 yaşımda, ömrümün en güzel günlerini yaşatan ve bu eserin yapımında desteğini esirgemeyen Devlet Bahçeliye sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.
Başkan Sözlüye şükran ziyareti
Abdurrahman Yağdıran, daha sonra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlüyü ziyaret ederek, aynı klibin DVDsini armağan etti. Devlet Bahçeliyle birlikte çekildiği fotoğraflarını klip kapağında yayınlatan Abdurrahman Yağdıran, Başkan Hüseyin Sözlüye de teşekkürlerini iletti.
Anılarını ve sanatını “Postacı” isimli kitapta derleyen Abdurrahman Yağdırana klip çalışmasında da tam destek veren Başkan Hüseyin Sözlü, bereketli topraklara sahip Çukurovada üreten insanların kültüre ve sanata çok değerli eserler kazandırdığını vurgulayıp, bu mirasta Abdurrahman Yağdıranın nadide bir yeri olduğunu belirtti.
“Adanayı Adana yapan değerlerimizden”
Başkan Sözlü, “Değerli büyüğümüz Abdurrahman Yağdıran, Adanayı Adana yapan değerlerimizdendir. Kendisine hayırlı, uzun ömürler diliyorum. Biz de Adanalı hemşehrilerimiz adına Adananın değerlerine saygımızı, hürmetimizi gösteriyoruz” diye konuştu.
Yönetmenliğini Mahmut Tülekin, teknik yönetmenliğini Bülent Bapirin, set amirliğini Yusuf Delikocanın yaptığı Beni Her Gün Taşıyanlar şarkısının klibi youtubeda müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık