6 Yıldan Sonra Çocuk Sahibi Oldular

Muşta yaşayan Toktaş çifti, 6 yıl aradan sonra tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldular.

6 Yıldan Sonra Çocuk Sahibi Oldular
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 17:40
Muşta yaşayan Toktaş çifti, 6 yıl aradan sonra tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldular.
Toplumun hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak faaliyetler yürüten Muş Belediyesinin ‘Hoş Geldin Bebek projesi aralıksız devam ediyor. Proje kapsamında aileleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Feyat Asyanın eşi Suna Asya, son olarak 6 yıl aradan sonra tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olan Toktaş ailesini evlerinde ziyaret etti. Özlem Duru Toktaş adının verildiği bebekle yakından ilgilenen Suna Asya, ailenin sevincini paylaştı. Program yoğunluğundan dolayı ziyarete katılamayan Başkan Asyanın selamlarını aileye ileten Suna Asya, anne Özlem Toktaşa fincan takımı, minik Özleme de yeni doğan bebeklerin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik ürünlerinin yer aldığı bebek seti hediye etti.
Genç anne ve yakınları ile bir süre sohbet eden Suna Asya, mutluluklarının daim olması temennisinde bulunarak 6 yıldan sonra sahip oldukları çocuğun sağlıklı, uzun ömürlü, ailesine faydalı bir birey olmasını diledi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Toktaş ailesi, mutluluklarını paylaşan Belediye Başkanı Feyat Asya ve eşine teşekkür ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık