50 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı

Düzce Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Toplu Sünnet Şölenini bu yıl da Melen Su Park Sosyal Tesislerinde 13 Eylül Perşembe günü yapacak.

50 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı
  • 11 Eylül 2018, Salı 15:59
Düzce Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Toplu Sünnet Şölenini bu yıl da Melen Su Park Sosyal Tesislerinde 13 Eylül Perşembe günü yapacak.
Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde 28 Ağustosta başlatılan toplu sünnet çalışmaları kapsamında 4-12 yaş aralığındaki 50 çocuk sünnet ettirildi. Hastanede yaptırılan sünnet operasyonlarında aileler ve çocuklarıyla tek tek ilgilenen Düzce Belediyesi Meclis Üyesi ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Koordinatörü Gönül Asuk yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları ile yetimlere öncelik verildiğini belirterek “bu organizasyonu her yıl yapmaya özen gösteriyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları için güzel bir sünnet yapmalarını sağlamak istiyoruz. Yetimlerin de kendilerini yalnız hissetmemelerini istiyoruz. Bu yıl ki organizasyonumuzu 13 Eylül Perşembe günü saat 14:00de inşallah Başkanımız Dursun Ayın da katılımıyla Melen Su Park Sosyal Tesislerinde yapacağız. Organizasyonumuz kapsamında 28 Ağustos tarihinden bu yana 50 çocuğumuzu hastanede sünnet ettirdik. Bugün itibariyle bu işlemler bitti. Melen Su Parktaki sünnet şölenimize katılmak isteyenler için aynı gün saat 13:30da belediye önünden araç kaldıracağız. Tüm Düzcelileri şölenimize bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık