39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında Sancak Devir Teslimi

39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Komuta kademesinde Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgayın görev süresini tamamlaması nedeniyle sancak devir teslim töreni düzenlendi.

39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında Sancak Devir Teslimi
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 14:59
39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Komuta kademesinde Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgayın görev süresini tamamlaması nedeniyle sancak devir teslim töreni düzenlendi.
Hatayın İskenderun ilçesi Şehit Piyade Teğmen Ahmet Tor Kışlasında düzenlenen törende Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay görev süresini tamamlaması nedeniyle sancağı Piyade Albay Alparslan Kılınça teslim etti.
Hatay Valisi Erdal Atanın da katıldığı sancak devir teslim töreni İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Temelin kutlama mesajı ve atama emri okundu. 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığının tarihçesi ardından ise sancağı devralan ve devreden komutanların özgeçmişleri okundu.
Sancak devir teslimi için platformda yerini alan Tuğgeneral Olgay ve Albay Kılınç devir-teslim andı içtiler.
Program, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Hakan Atınçın Sancak devir teslim tutanağını onaylamasının ardından yaptığı konuşmada, 18 Ağustos 2016 tarihinden itibaren güney doğu hattımızda gerçekleşen Afrin ve Zeytin Dalı Harekatı sırasında başta Valimiz Erdal Ataya, Hatay eski Başsavcısı Ahmet Tekneye, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaşa 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına idari ve lojistik yönden verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay bu süreçte tugayında bulunan manevra birliklerini hazırlayıp muharebeye sokarak büyük bir maharetle sevk ve idare etmiş ve birliklerimizin her an savaşa hazır olduğunu tüm dünyaya kanıtlamıştır dedi.
Sancak devir teslimi geçit töreni ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık