37 Kez Hacca, 50 Kez Umreye Gitti

Malatyada emekli din görevlisi Mustafa Karmış, şimdiye kadar 37 kez hac ve 50 kez Umreye giderek adeta rekor kırdı.

37 Kez Hacca, 50 Kez Umreye Gitti
  • 29 Haziran 2018, Cuma 16:38
Malatyada emekli din görevlisi Mustafa Karmış, şimdiye kadar 37 kez hac ve 50 kez Umreye giderek adeta rekor kırdı.
1977 yılından beri Hac ve Umre seferleri yapan Mustafa Karmış, yıllardır kutsal yolculukta organizatörlük, rehberlik yaparak insanların dualarını alıyor. Her yıl temsilciliğini yaptığı acente Diyanet İşleri Başkanlığı kotalı resmi hac organizesi yapıp, direkt Malatyadan Suudi Arabistana uçakla Hac farizası için vatandaşları götürüyor. Mustafa Karmış, bu yıl da ilk hac kafilesini 17 Temmuzda Malatyadan direkt Suudi Arabistana götürmeyi planlıyor.
Mustafa Karmış, kendisinin gerek din görevlisi olduğu zaman ve gerekse emekli olduktan sonra toplam 37 kez Hac ve 50 civarında da Umre için Suudi Arabistana gittiğini ifade edip, birçok kitapları da bulunduğunu vurguladı.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Karmış, din görevlisi olarak 27 yıl 4 ay Diyanet İşleri Başkanlığında görev yaptıktan sonra emekli olduğunu ifade etti. Karmış, 2005 yılından beri ise özel Hac ve Umre organizasyonları temsilciliğini yaptığı şirket kanalıyla birçok kişinin Suudi Arabistana gerek Hac ve gerekse Umre için götürdüğünü belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık