3 Çocuk Tavsiyesine Uymak İstediler, Üçüz Çocukları Oldu

Niğdede yaşayan Nurcan ve İbrahim Gün çiftinin, 2 çocuklarından sonra üçüz çocukları dünyaya geldi.

3 Çocuk Tavsiyesine Uymak İstediler, Üçüz Çocukları Oldu
  • 23 Temmuz 2018, Pazartesi 11:38
Niğdede yaşayan Nurcan ve İbrahim Gün çiftinin, 2 çocuklarından sonra üçüz çocukları dünyaya geldi.
Niğdede yaşayan Nurcan ve İbrahim Gün çifti, Halitcan ve Tuba isimli çocuklarından sonra üçüncü çocuğa sahip olmak istedi. 3. çocuğa hamile olan Nurcan Gün, üçüz çocuk dünyaya getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın en az 3 veya 5 çocuk tavsiyesi için üçüncü çocuğu isteyen Gün çiftçi, üçüz olan 2 erkek bir kız çocuğunun mutluluğunu yaşıyor.
İlk doktora gittiklerinde ikiz bebek beklediklerini öğrenen Gün çifti 2 ay sonra bir sürpriz daha yaşadı ve aslında bebeklerinin üçüz olduğunu öğrendi.
Kayseride bir hastanede doğum yapan Nurcan Gün, Şahane, çok güzel bir duygu. 2 çocuğum vardı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 3 çocuk yapın dedi ama biz 3 derken üçüz çocuğum oldu. Cumhurbaşkanımız 3 ya da 5 demişti biz iki tavsiyesine de uyduk. 2 çocuğum vardı şimdi 5 çocuğum var. Çocuklarıma Ali Asaf, Recep Emin ve Evra Nur isimlerini koyduk dedi.
Baba İbrahim Gün ise 2 erkek bir kızımız oldu, 3 erkek olsaydı Recep, Tayyip, Erdoğan ismi koymayı düşünüyorduk. Üçüncüyü beklerken üçüz oldu toplamda 5 oldu. Bize bez ve mama desteği verirlerse çok mutlu oluruz. Rabbime şükürler olsun çok güzel bir duygu diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık