3 Bin Kişiye Aşure Dağıtıldı, Mehmetçik Unutulmadı

Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde 3 bin kişiye aşure dağıtan kaymakamlık, üs bölgeleri ve operasyondaki Mehmetçikleri de unutmadı.

3 Bin Kişiye Aşure Dağıtıldı, Mehmetçik Unutulmadı
  • 06 Ekim 2018, Cumartesi 11:30
Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde 3 bin kişiye aşure dağıtan kaymakamlık, üs bölgeleri ve operasyondaki Mehmetçikleri de unutmadı.
Beytüşşebap Kaymakamlığınca, aşure etkinliği düzenlendi. İlçe merkezinde bulunan kapalı spor salonunda düzenlenen etkinliğe, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İsmail Pendik, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Olgun, AK Parti İlçe Başkanı Hulusi Adıyaman ve yaklaşık 3 bin vatandaş katıldı. Etkinlik, şehitler için saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunmasıyla başladı
Etkinlikte konuşan Kaymakam Pendik, Kıymetli Beytüşşebaplı kardeşlerim, geleceğimizin mimarları olan sevgili gençler ve öğrenciler aşure programımıza hoş geldiniz. Önceki gün Batmanda hain teröristlerin kurdukları tuzakla şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun. Yaralanan kardeşimize de, Beytüşşebap halkı adına, acil şifalar diliyorum. Ben Türk anne ve babadan doğdum, sizler Kürt anne ve babadan dünyaya geldiniz. Bunu takdir eden bizler değiliz, yüce Yaradandır. Bundan dolayı kimse kimseye üstünlük taslayamaz dedi.
Konuşmanın ardından dev kazanda hazırlanan aşure vatandaşlara dağıtılırken, ilçe kırsalında görev yapan Mehmetçikler de unutulmadı. Kato Dağı ve Marinus üs bölgesi ile Faraşin Yaylasında görevde olan güvenlik güçlerine de aşure dağıtıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık