24 Yıl Sonra Gelen Park Sevinci

Hakkarinin Çukurca ilçesinin değişik köylerinde göç eden ailelerin çoğunlukta bulunduğu Bağlar Mahallesi, ilk defa mahalle parkına kavuşuyor.

24 Yıl Sonra Gelen Park Sevinci
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 15:48
Hakkarinin Çukurca ilçesinin değişik köylerinde göç eden ailelerin çoğunlukta bulunduğu Bağlar Mahallesi, ilk defa mahalle parkına kavuşuyor.
Hakkaride altyapı hizmetleri, sosyal ve kültürel alanlarda ilkleri yaşatan Hakkari Belediye Başkanlığı; asfalt, yeni içme suyu şebekesi, yeni aile ve çocuk oyun parkları, prestij caddeler, led aydınlatmalar ve birçok hizmete imza attı. Hakkari Belediye Başkanlığı, değişik yıllarda bölgede meydana gelen olaylardan dolayı Çukurca ilçesinden göç ederek Bağlar Mahallesine yerleşen aileleri 24 yıl aradan sonra mahalle parkına kavuşturuyor.
Kentin değişik noktalarında yürütülen hizmetleri teknik ekiple birlikte denetleyen Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, aile parkının yapılacağı Bağlar Mahallesini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Etrafına toplanan çocuklara şeker ikramında bulunan Epcim, mahalle sakinleriyle de bir süre sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

“Üzülerek söyleyeyim ki iki salıncağı olmayan bir belediye devir almıştık”
Basın mensuplarına açıklamada bulunan Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, 2017 yılında bir çocuk oyun grubu ve 5 adet park projesine imza attıklarını söyledi. Epcim, “2018 yılında da bu çalışmalarımız halen devam ediyor. Üzülerek söyleyeyim ki iki salıncağı olmayan bir belediye devir almıştık. Şu an itibarı ile çalışmalarımız tüm yoğunluğu ile devam ediyor. 15 gün içerisinde 4 adet mahalle parkımızı bitirmiş olacağız, bunun gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Şu an itibarı ile özelikle Bağlar Mahallesinde 1994 yılında kurulan mahallede, ilk defa bir mahalle parkı çalışması devam ediyor. Bununda 20 gün içerisinde tamamlanmayı ümit ediyoruz. Bu mahallede kesinlikle bir çocuk oyun grubu yoktu. Güzel bir park projesini mahallemize kazandırma çabası içerisindeyiz. Teknik ekibimiz ile birlikte özelikle Merzan Mahallesinde, Bağlar Mahallesinde, Karşıyaka Mahallesinde ve yine Berçelan Mahallesinde park projelerimizi dolaşıyoruz. 2018 yılının çalışma döneme içerisinde 2 aylık dönemde başarıyla atlattıktan sonra Hakkarinin değişin yüzünü insanlarımıza göstermiş olacağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık