23. Didim Barış Festivali Hazırlıkları Devam Ediyor

Bu yıl 23. düzenlenecek olan “Didim Barış Festivalinin” içeriğiyle ilgili olarak Didim Belediyesinde bir toplantı düzenlendi.

23. Didim Barış Festivali Hazırlıkları Devam Ediyor
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 16:13
Bu yıl 23. düzenlenecek olan “Didim Barış Festivalinin” içeriğiyle ilgili olarak Didim Belediyesinde bir toplantı düzenlendi.
Bu yıl 23. düzenlenecek olan Didim Barış Festivalinin içerik toplantısı Didim Belediye Meclis salonunda yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Badeser Dumlupınar ile Odalar, Sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
31 Ağustos ila 2 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan festivalle ilgili olarak katılımcıların görüş ve önerileri alındı. Festival kapsamında bu yıl festivalin ilçe merkezinde mahallelere yayılması konusu da görüşüldü. Bu yıl festival konusu olarak “Mülteci çocuklar ve Barış” olarak kabul edildi. Festival kapsamında olduğu gibi 31 Ağustosta yerel bir müzik grubuyla konser verilecek açılacak. Ardından 1 Eylül günü “Çocuklar barışı çiziyor” akşam saatlerinde Barış yürüyüşü ve barış meşalesinin yakılması etkinlikleri yapılacak. Aynı gün akşam ise Pop Müziğinin güçlü isimlerinden “Emre Aydın” konseri düzenlenecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık