21.feslikan Yaylası Yaz Şenliklerinde Kırkpınar Yaşanacak

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek 21. Feslikan Yaylası Yaz Şenliklerinde Sümer Ezgü ve Funda Ararın konser vereceğini belirterek, Kırkpınarı yaşatacaklarını söyledi.

21.feslikan Yaylası Yaz Şenliklerinde Kırkpınar Yaşanacak
  • 25 Temmuz 2018, Çarşamba 15:36
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek 21. Feslikan Yaylası Yaz Şenliklerinde Sümer Ezgü ve Funda Ararın konser vereceğini belirterek, Kırkpınarı yaşatacaklarını söyledi.
Konyaaltı Belediyesinde 21.Feslikan Yaylası Yaz Şenliklerinin basın toplantısı düzenlendi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalıların 21.Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleriyle heyecanı ve coşkuyu bir arada yaşayacaklarını belirtti. Feslikan Yaylasının bin 800 metre yüksekliğe sahip olduğunu ifade eden Böcek, yaz şenlikleri için gerekli bütün çalışmaların tamamlandığını kaydetti.

Ünlü iki isim sahne alacak
Bu yılda binlerce ziyaretçiyi Feslikan Yaylasında ağırlayacaklarını dile getiren Böcek, “28 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00de ‘Torosların Oğlu Sümer Ezgü ve Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Funda Arar Antalyalılarla buluşacak” dedi.

800 pehlivan güreşecek
29 Temmuz Pazar günü ise 800 pehlivanının yağlı güreşlerde kol bağlayacağını söyleyen Böcek, Konyaaltı Belediyesinin 656. Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balabanın da güreşeceğini vurguladı.

“Feslikanda da Kırkpınar yaşatacağız”
657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde gönlünden geçen ismin İsmail Balaban olduğunu söyleyen Başkan Böcek, yine de Kemerin Antalyaya gelmiş olmasının gurur verdiğini kaydetti. Siyasetle sporu asla birbirine karıştırmadıklarını ifade eden Böcek, “İsmail Balaban başpehlivanımız olduğunda sayın cumhurbaşkanımız başta olmak üzere herkes tebrik etmiştir. Orhan Okuluda benim çok sevdiğim kardeşimdir. Antalyaya gelmesi gurur vericidir. Feslikanda da Kırkpınar yaşatacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık