150 Olta Balıkçısı Sapanca Gölünde En İyi Olmak İçin Yarışacak

Kartepe Belediyesi ve KAMADER ortaklığında Sapanca Gölünde düzenlenecek yarışmada, 4 ülkeden 150 sporcu en iyi balığı yakalamak için yarışacak.

150 Olta Balıkçısı Sapanca Gölünde En İyi Olmak İçin Yarışacak
  • 28 Eylül 2018, Cuma 21:33
Kartepe Belediyesi ve KAMADER ortaklığında Sapanca Gölünde düzenlenecek yarışmada, 4 ülkeden 150 sporcu en iyi balığı yakalamak için yarışacak.
Kaftepe Belediyesi ve Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KAMADER), olta balıkçılarını Sapanca Gölünde buluşturuyor. Kartepe Belediyesi ve KAMADER ortaklığında düzenlenen Sazan Balığı Yarışlarında yabancı ülkelerden gelen sporcuların da yer alacağı 37 takımdan 150 sporcu en iyi, en büyük ve en çok balığı yakalamak için Sapanca Gölünde kurayla belirlenen 37 farklı noktada mücadele verecek. 29 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışma gerçekleştirilen gala yemeği ile başladı.
Kartepe SUKAY Parkta düzenlenen gala yemeğine Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, KAMADER Dernek Başkanı Engin Uztürk, dernek yönetimi, davetliler ve yarışmacılar katıldı. Fransa, Romanya ve Bulgaristan da takımların yer aldığı yarışmanın lansmanında 37 takımdan 150 sporcuyu ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, Kartepe Belediyesinin spora her zaman destek verdiğini söyledi.
Yarışmada rekorlara imza atıldığını ifade eden Başkan Yardımcısı Yılmaz, 5 yıldır Kartepemizde bu uluslararası yarışmayı yapıyoruz. Bu yarışmada çok güzel sonuçlar görüyoruz. Bundan gurur duyuyoruz. Cok önemli bir spor icra ediyorsunuz. Kartepe Belediyesi olarak sizleri desteklemekten memnuniyet duyuyoruz. Kartepe doğasıyla yeşiliyle bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edecek dedi.
Kocaelide düzenlenen yarışlarla uluslar arası bir organizasyona imza atıldığını kaydeden KAMADER Dernek Başkanı Engin Uztürk ise, Bir yıl geçti, beraberiz yine. Ülkemizin ve yurtdışındaki insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu yarışmada sportmen bir mücadele ile çok miktarda balık tutulacağını umuyorum diye konuştu.
Konuşmaların ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesinden Prof. Dr. Özgür Emiroğlu tatlı sulardaki balık türleri hakkında bilgi verdi. Program sporcuların yarışacağı bölgelerin belirlenmesi amacı ile yapılan kura çekimiyle son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık