10 Bin Kişi Sağlık İçin Yürüyecek

Esenyurt Belediyesi, sağlıklı ve hareketli yaşama dikkat çekmek ve vatandaşları spora teşvik için sağlık yürüyüşü düzenliyor.

10 Bin Kişi Sağlık İçin Yürüyecek
  • 25 Ekim 2018, Perşembe 12:27
Esenyurt Belediyesi, sağlıklı ve hareketli yaşama dikkat çekmek ve vatandaşları spora teşvik için sağlık yürüyüşü düzenliyor.
28 Ekim Pazar günü 10.30da gerçekleştirilecek yürüyüşe Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe başta olmak üzere ilçe protokolü, milli sporcular ve Esenyurtlu vatandaşlar katılacak.
Esenyurt kaymakamlık eski binasının önünden başlayıp Esenyurt Belediyesi önünde sonlanacak yürüyüşe 10 bin kişinin katılması bekleniyor. Toplam 2,2 kilometrelik bir mesafeyi yürüyerek kat edecek vatandaşlar sağlık için yürüyüş mesajı verecekler. Yürüyüşe katılım için kayıt olan her vatandaşa tişört hediye edilirken, noter huzurunda yapılacak çekilişle de 500 kişiye tablet, bisiklet, ücretsiz sağlık taraması, eşofman takımı, spor çantası, saat, futbol topu hediye edilecek.
Yürüyüş sonrası ise belediyenin önünde çevre ve sağlık kuruluşları için kurulacak stantlarda akşam saatlerine kadar çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Vatandaşlar bir yandan yazdan kalma son günlerde eğlenceli bir yürüyüşe katılmanın keyfini yaşarken diğer yandan sağlık için yürüyüş konusunda bilinçlenecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık