Karla Birlikte Limni Gölü Eşsiz Bir Güzelliğe Kavuştu

Gümüşhanenin ‘Huzur veren mekanlarından birisi olan Limni Gölü Tabiat Parkı, kar yağışıyla birlikte ayrı bir güzelliğe büründü.

Karla Birlikte Limni Gölü Eşsiz Bir Güzelliğe Kavuştu
  • 26 Ekim 2018, Cuma 16:40
Gümüşhanenin ‘Huzur veren mekanlarından birisi olan Limni Gölü Tabiat Parkı, kar yağışıyla birlikte ayrı bir güzelliğe büründü.
Gümüşhanenin Torul ilçesine bağlı Zigana köyü sınırlarında yer alan ve denizden 2 bin 24 metre yükseklikte çam ormanları arasında temiz havası, eşsiz doğası ve huzur veren ortamıyla ziyaretçilerini büyüleyen Limni Gölü Tabiat Parkı, yılını ilk kar yağışıyla birlikte eşsiz güzelliğe büründü.
Tesis işletmecileri ve Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Gümüşhane Şubesinin sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve onlarca kez beğenilip yorumlanan fotoğraflarda yaz-kış ayrı güzelliği bulunan Limni Gölünün karlı manzaraları aktarıldı.
Özellikle çay ve semaver fotoğraflarının altına yazılan çok sayıda yorumda “Şimdi orada olmak vardı” ifadeleri kullanılırken, tesis işletmecisi Murat Eroğlu fotoğrafların paylaşılmasının ardından çok sayıda vatandaşın tesislere geldiğini söyledi.
Limni Gölünde kar kalınlığının 20 santimetreyi aştığını, gün boyu devam eden yağışın akşam saatlerinde durduğunu ifade eden Eroğlu, gelenlerin yanı sıra telefonla çok sayıda rezervasyon aldıklarını, hafta sonu karlı manzara eşliğinde Limni Gölü Tabiat Parkında ziyaretçileri ağırlayacaklarını belirtti.
Limni gölüne Zigana Dağı zirvesinden gelen yolun beton yol yapılması nedeniyle ulaşımın rahat olduğunu ifade eden Eroğlu, kar yağışının ardından Limninin yeşil ve beyaz tonun hakim olduğu, düşük nem oranı, temiz havası ve eşsiz doğasıyla adeta beyaz cenneti andırdığını ve doğada huzur bulmaya gelenlerin adresi olduğunu kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık