Gümüşhaneli Dağcılar Karagölde Kamp Kurdu

Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi 20 sporcu, sonbahar mevsiminin görsel şöleninin en güzellerinin izlendiği Artvinin Borçka ilçesi sınırlarındaki Karagöl Tabiat Parkında kamp kurdu.

Gümüşhaneli Dağcılar Karagölde Kamp Kurdu
  • 21 Ekim 2018, Pazar 18:19
Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi 20 sporcu, sonbahar mevsiminin görsel şöleninin en güzellerinin izlendiği Artvinin Borçka ilçesi sınırlarındaki Karagöl Tabiat Parkında kamp kurdu.
Geleneksel olarak her yıl sonbahar aylarında bölgeye foto-safari düzenleyen GÜDAK üyesi sporcular, bu yıl altıncısını gerçekleştirdikleri etkinlikte cumartesi sabahından bölgeye ulaşarak çadır kurup geceyi burada geçirdi.
Akşam ateşini yakarak etrafında sohbet edip türküler söyleyen sporcular, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte gökyüzünün kendilerine sunduğu mükemmel bulut manzarasının göldeki yansımaları ve ağaçların rengarenk halini yüzlerce kez deklanşöre basarak ölümsüzleştirdi.
GÜDAK Başkanı Mustafa Akbulut, Karagölün sürekli gittikleri foto safari kamp merkezlerinden birisi olduğunu ve bu yıl altıncısını düzenlediklerini belirterek, Karagöl Tabiat Parkının bu yıl da çok güzel olduğunu söyledi.
Karagölün sonbaharın tüm güzelliklerini cömertçe sergilemesi neticesinde kampa katılan fotoğrafçıların makinelerinin deklanşörlerine sabırsızca bastıklarını kaydeden Akbulut, bu yıl yaprak biraz erken döküldüğünden istedikleri rengi yakalayamadıklarını fakat hava şartlarının ve ortamın çok güzel olduğunu dile getirdi.
Kampın ardından ekibin 4 kilometrelik bir parkur ayarlayıp yürüyüş yaptığını da dile getiren Akbulut, “Ekibimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da Karagöl kampından çok mutlu ve memnun ayrıldı. Cankurtaran tünellerinin açılması ulaşımda çok kolaylık sağladı. Bu yıl çok rahat bir seyahat yaptık” şeklinde konuştu.
Sonbahar fotoğrafı için Türkiyenin sayılı bölgelerinden birisi olan Karagölü tercih eden sporcular, yeşil renkteki iğne yapraklı ve sarıdan kahverengine varan renklere sahip geniş yapraklı ağaçların oluşturduğu görselliği göldeki suyun yansımasına katarak fotoğraf karelerine aktardı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık