Şahinbeyde Ağaçlar Kesilmeden Taşınıyor

Şahinbey Belediyesi ağaç taşıma makinası alarak ağaçların kesilmeden başka bir alana taşınmasını sağlıyor.

Şahinbeyde Ağaçlar Kesilmeden Taşınıyor
  • 30 Ekim 2018, Salı 14:19
Şahinbey Belediyesi ağaç taşıma makinası alarak ağaçların kesilmeden başka bir alana taşınmasını sağlıyor.
Yaptığı dev projelerle Türkiyenin örnek belediyeleri arasında yer alan Şahinbey Belediyesi araç envanterine ağaç taşıma makinesi alarak ağaçların kesilmesi yerine bir yerden başka bir yere taşınmasını sağlıyor.
Yeşile önem veriyoruz
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak yeşile ve ağaçlara büyük önem verdiklerini belirterek “Belediyemizin envanterinde bulunan araçlar projelerimizin hızlı bir şekilde yapılması anlamında büyük önem taşımaktadır. Bu anlamda Şahinbey Belediyemizin araç envanterine ağaç söküm ve dikim makinesi aldık. Ağaçlar kesilmeden yerinden sökülerek uygun görülen alanlara dikimini sağlayan bu araç, bazı parkların içerisine yetişkin ağaçları taşımamızda da faydalı olacaktır. Şahinbey Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden buyana yeşil alana ve ağaç dikimine büyük önem verdik. Göreve geldiğimizde kişi başına düşen yeşil alan miktarı 0,89 metrekare iken 13,15 metrekareye çıkardık. 1 milyon 700 bin metrekare alan üzerine Türkiyenin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkını, 300 bin metrekare alan üzerine Şahinbey Parkını ve 180 bin metrekare alan üzerine ise Şelale Parkını yaparak vatandaşlarımızın nefes almasını sağladık. Sadece bunlarla da yetinmeyerek park sayımızı 606ya çıkardık. Ayrıca bu güne kadar vatandaşlarımıza 2 milyon fidan dağıtarak onlarında dikili bir ağacının olmasını sağlayıp yeşil alan miktarının artmasını sağladık” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık