Oda Müziğinde Kontrbaslı Düet Gecesi

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın hafta içi programında yer alan oda müziği konserlerinde bu hafta genç sanatçılar Eskişehirli müzik severlere kontrbaslı düet resitali sundular.

Oda Müziğinde Kontrbaslı Düet Gecesi
  • 11 Nisan 2019, Perşembe 8:55

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasının hafta içi programında yer alan oda müziği konserlerinde bu hafta genç sanatçılar Eskişehirli müzik severlere kontrbaslı düet resitali sundular.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey sahnesinde gerçekleştirilen konserde, Reinhold Gliere, Luigi Borghi, Gioacchino Rossini gibi bestekarların eserleri seslendirildi.  Keman sanatçısı Eda Delikçi, viyola sanatçısı Elif Onay, viyolonsel sanatçısı Erkan Özbek, kontrbas sanatçıları Mert Nayan ve Dritan Gani müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi gelecek oda müziği programında konuk solistler Onur Akalın ve Sait Karabulut piyano ve keman resitali ile Eskişehirlilerle buluşack. Konser 10 Nisan Çarşamba günü saat 20.00de Ergin Orbey sahnesinde gerçekleşecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık