Kırsala Desteğimiz Artarak Devam Edecek

Büyükşehir Belediyesi oluşabilecek yangın olaylarına ilk müdahalenin gecikmeden yapılabilmesi için kırsal mahallelere yangın söndürme tankerleri teslim etmeye devam ediyor.

Kırsala Desteğimiz Artarak Devam Edecek
  • 22 Şubat 2019, Cuma 7:35

Büyükşehir Belediyesi oluşabilecek yangın olaylarına ilk müdahalenin gecikmeden yapılabilmesi için kırsal mahallelere yangın söndürme tankerleri teslim etmeye devam ediyor.  Son olarak Başkan Büyükerşenin de katıldığı tören ile 14 kırsal mahalle muhtarına yangın söndürme tankerleri teslim edildi.

Bir taraftan ilçelerdeki itfaiye teşkilat yapılanmasını güçlendiren Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan kırsalda nüfus yoğunluğu fazla olan mahallelere yangın söndürme tankerleri teslim etmeye devam ediyor. Başkan Büyükerşenin de katıldığı tören ile Alpuda Bahçecik, Bügdüz ve Çerkez Çukurhisarda, Beylikovada Yukarı İğde Ağacı ve Halilbağında, Çiftelerde Dikmen ve Eminekinde, Mahmudiyede Türkmenmecidiye ve Yeşilyurtta, Odunpazarında Harmandalı ve Kargında, Seyitgazide Kümbet ve Bardakçıda, Sivrihsisarda da İlören Mahallelerine de yangın söndürme tankerleri teslim edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşenin de katılımıyla gerçekleşen teslim töreninde İtfaiye Dairesi Başkanlığına davet edilen mahalle muhtarları ve temsilcilerine yangınlara doğru müdahale konusunda teorik ve uygulamalı eğitim verildi.
Teslim sonrası konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Genişleyen hizmet alanımız ile birlikte bütçemiz ölçüsünde kırsaldaki mahallelerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Yalnızca alt yapı ve üst yapıda değil, itfaiye hizmetleri başta olmak üzere birçok alanda sizlerden gelen talepler doğrultusunda yıllarca ilgili kurumlarca ihmal edilmiş kırsal mahallelerimize hizmet götürüyoruz. Bu desteğimiz artarak devam edecek. Daha önce de dağıtımını gerçekleştirdiğimiz bu tankerleri, bugün 14 mahallemize daha gönderiyoruz. Bu tankerler ev ve tarlalarda çıkması muhtemel yangınları söndürmeye elverişli olarak yapılmıştır. Umuyorum ki bunlara hiç ihtiyacınız olmaz. Ancak ihtiyaç durumunda da ekiplerimiz olay yerine gelene kadar yangınların yayılmasını önlemenize yardımcı olacaktır dedi.

Yangın söndürme tankerleri için Başkan Büyükerşene teşekkür eden muhtarlar, daha sonra eğitim sertifikalarını Başkan Büyükerşenden aldılar.

Traktörle istenilen yere kolayca taşınabilen yangın söndürme tankerleri, 3 ton su kapasitesine sahip olmakla birlikte 6 metre derinlikten su çekebiliyor ve 25 metre uzağa, 15 metre yüksekliğe kadar su püskürtebiliyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık