Karstaki Öğrencilere Yardım Gönderdiler

Atatürk Lisesi öğrencileri ve velilerin katkılarıyla Karsta okuyan öğrencilere çeşitli ihtiyaç malzemeleri gönderildi.

Karstaki Öğrencilere Yardım Gönderdiler
  • 30 Ekim 2018, Salı 16:47
Atatürk Lisesi öğrencileri ve velilerin katkılarıyla Karsta okuyan öğrencilere çeşitli ihtiyaç malzemeleri gönderildi.
Sevinç Elele Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (SEV-DER) önderliğinde Atatürk Lisesi Sosyal Yardım Dayanışma Kulübü danışman öğretmen Birtan Pekgüç gözetiminde kulüp üyesi öğrenciler okulda ve çevresinde bir kampanya başlattılır. Kullanılabilir oyuncak, giysi, mavi kapak toplama ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırma çalışması sonucu toplanan ihtiyaç malzemeleri Karsa gönderildi.
SEV-DER Başkanı Sevinç Bozkurt, Okul Müdürü Yakup Tutkun, Müdür Yardımcısı Hilal Doğanses ve Danışman Öğretmen Birtan Pekgüç ve öğrencilere teşekkür ederek, “Çevreyi koruma bilinciyle hareket edebilme, kendine ve çevresindekilere güven duyabilme, aldığı görevi istekle yapabilme, sorumluluk alabilme, bireysel olarak veya başkalarıyla işbirliği içinde çevresindeki toplumsal sorunlarla ilgilenebilme ve bunların çözümüne katkı sağlayarak nitelikte projeler ve uygulayabilme çalışmanın amaçları arasında bulunuyor” dedi.
SEV-DER Başkanı Bozkurt, Karstan gelen talep üzerine harekete geçtiklerini ve okul yönetimine bu konuda yardım istediklerini belirterek, kısa sürede içinde toplanan ihtiyaç malzemeleri kolilere konulduğunu ve bugün Karsa gönderildiğini ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık