Esesin Gençleri Mücadelesine Devam Ediyor

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirsporun genç oyuncuları, takımlarının geçen sezon gösterdiği performans ile başa baş gidiyor.

Esesin Gençleri Mücadelesine Devam Ediyor
  • 30 Ekim 2018, Salı 11:05
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirsporun genç oyuncuları, takımlarının geçen sezon gösterdiği performans ile başa baş gidiyor.
Maddi sıkıntılar dolayısıyla yeni transferlerine lisans çıkartamayan Eskişehirsporda altyapı oyuncuları göz doldurmaya devam ediyor. Fuat Çapa önderliğinde İstanbulspor galibiyeti ile ligde 10 haftada 8inci puanını toplayan gençler, takımın geçen sezonki performansını yakalamış durumda. Ligde 4 hafta sonra puanla tanışan genç ekip, topladığı 8 puan ile 16ncı sırada bulunuyor. 2017-2018 futbol sezonunda 10uncu hafta itibariyle Erkan Zengin, Semih Şentürk, Ofoedu, Bruno Mezenga ve Uğur İncemanlı takım da 8 puan toplamıştı.
Aynı puanı topladı, sıralama değişti
Geçen sezonki gibi 8 puan toplamasına rağmen ligde 2017-2018 sezonundan daha kötü bir sıralamada yer bulan genç ekip, düşme potasında bulunuyor. Geçen sezon daha fazla gol atıp kalesinde daha az gören Siyah Kırmızılı ekip aldığı eksi 3 puana rağmen 14üncü sıradaydı. Kırmızı Şimşekler Spor Toto 1. Ligin 11inci hafta mücadelesinde sahasında Osmanlısporu konuk edecek. Esesin gençleri, bu mücadeleden de galibiyetle ayrılarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık