Cumhuriyet Bayramı Hakan Aysev İle Kutlandı

ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını muhteşem bir konserle kutladı.

Cumhuriyet Bayramı Hakan Aysev İle Kutlandı
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 9:40
ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını muhteşem bir konserle kutladı.
Eskişehirin sosyal ve kültürel yaşamının cazibe merkezi olan Espark Alışveriş Merkezi, Cumhuriyetin 95inci yılını Hakan Aysev konseri ile kutladı. Aysev, Esparkta AVMde gerçekleşen konserde ünlü tenor şarkılarını Cumhuriyet Bayramına özel söyledi.
Barış Manço, Tanju Okan, Neşet Ertaş gibi önemli birçok sanatçının şarkılarını seslendiren Aysev, “Çok güzel bir gün. Biliyorsunuz ‘Efendiler yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz dedi Mustafa Kemal Atatürk, o yüzden 28i, 29a hazırlayan bir gün olduğu için çok daha heyecanlı bir gün gibi geliyor. Bence bizim en önemli bayramımız. Hep beraber kutlayacağız bugün” şeklinde konuştu. Ücretsiz olarak yapılan konserde tüm vatandaşlar müzik dolu dakikalar yaşarken ellerinde Türk bayraklarıyla şarkı ve türkülere eşlik etti. Yaklaşık 1 saat 15 dakika sahnede kalan ünlü müzisyen, hayranlarıyla birlikte hep bir ağızdan şarkılar söyledi.
Son olarak Onuncu Yıl Marşını ziyaretçilerle birlikte seslendiren Aysev, herkesin Cumhuriyet Bayramını kutladıktan sonra sahneye veda etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık