Aşkalede Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Cumhuriyet Bayramı 95. yıl dönümünde Aşkalede coşkuyla kutlandı.

Aşkalede Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 11:29
Cumhuriyet Bayramı 95. yıl dönümünde Aşkalede coşkuyla kutlandı.
Kutlamalar Aşkale Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu ve ilçe Belediye Başkanı Şenol Polatın çelenklerinin sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından ilçe meydanındaki törene geçildi.
Törene İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Belediye Başkanı Şenol Polat, İlçe Jandarma komutanı Jandarma Yüzbaşı Semih Karakaş, Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem, Siyasi parti temsilcileri, Daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
İlçe Kaymakamı Aksu günün anlamına uygun konuşması sonrasında öğrenciler tarafından şiirler okundu. Törene Türk Oyunları Kızıl Elma Atıcılık ve Okçuluk Spor kulübü ve Iğdır Kafkas oyunları ekibi nefes kesen gösterileri ile törene renk kattı.
Bayram coşkusu resmi geçit töreni ile son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık