Tbmm Başkanı Yıldırım Erzincanda

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Erzincanda katıldığı “2023 Vizyonunda Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin Rolü” çalıştayında, “Özel Eğitim Kurumlarında verilen hizmetlerin geriye gitmesine asla müsaade etmeyiz” dedi.

Tbmm Başkanı Yıldırım Erzincanda
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 23:42
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Erzincanda katıldığı “2023 Vizyonunda Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin Rolü” çalıştayında, “Özel Eğitim Kurumlarında verilen hizmetlerin geriye gitmesine asla müsaade etmeyiz” dedi.
TBMM Başkanı Binali Yıldırım memleketi Erzincanda çeşitli açılış ve programlara katıldı. İlk olarak Özel Eğitim Kurumları Derneğinin düzenlediği “2023 Vizyonunda Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin Rolü” isimli çalıştayına katılan Yıldırım, yaptığı konuşmada, engelsiz bir Türkiye meydana getirmek için başlatılan çalışmaların insan kaynağını en verimli şekilde kullanılmasına fırsat vereceğini, engelsiz Türkiyede bilgi ve yeteneğin çok daha öne çıkacağını ve insanların fiziki yeterlilikleriyle değil, beyinleri ile öne çıkacağını kaydetti. Her hizmetin bir cezası olduğunu belirten Yıldırım, “Bir gün bir genel müdür yardımcısını görevden aldım. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer de, ‘Görevden alınması uygun değildir dedi. Tanıyor mu merak ettim. Randevu aldım gittim. ‘Cumhurbaşkanım bu adamı tanıyor musunuz? dedim. Yok dedi. ‘Peki neden böyle bir tasarrufta bulundunuz diye sordum. ‘Dosyasına baktırdım hiçbir şeyi yok dedi. ‘Bende onun için görevden aldım dedim. Adam ömrü boyunca hiçbir sorumluluk almamış. Bu yüzden dosyası tertemiz “diye konuştu.
Özel Eğitim Kurumlarının daha iyi şartlarda sürdürülebilir hizmet verebilmeleri için ihtiyaçları olduğunu belirten TBMM Başkanı Yıldırım, bu verilen hizmetin geriye gitmesine asla müsaade etmeyeceklerini kaydetti.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre Merkezinde düzenlenen çalıştaya Binali Yıldırımın yanı sıra Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Cemalattin Başsoy, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve özel eğitim kurumu temsilcileri katıldı.
Daha sonra Erzincan Belediye Başkanlığınca düzenlenen Mahalleliler Buluşuyor programının finaline katılan Yıldırım, ardından Millet Kıraathanesinin açılışını yaptı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık